Variera ditt reklamgodis

Home / Variera ditt reklamgodis

Variera ditt reklamgodis

Att ha ett varierat utbud av reklamgodis är viktigt ur flera olika perspektiv. Dels för att det gynnar företagets kunder och sträcker sig till en så bred massa som möjligt, och dels för att det ser roligare ut. En kund som bemöts av ett företag som erbjuder flera sorters godis eller presenter, har också en benägenhet, rent psykologiskt enligt kunderna, att också komma med olika lösningar och ge sken av att vara flexibla. Detta är viktigt när man varvar nya kunder eller gör affärer.

Ha säsonger i åtanke

Det första man kan göra när man väljer ut sitt reklamgodis som företag, är att tänka på säsongen som är på gång eller närmar sig. Under julen vill folk ofta gotta sig med tyngre sorter som marsipan, choklad eller karameller som man både kan bjuda sin familj på eller äta själv under december månad i sina arbetslokaler. Godis som present från ett företag gör alltid susen hos folk, oavsett bakgrund, bransch eller härkomst. Och även om säsonger kanske inte firas av alla dina kunder, så kommer godiset garanterat att uppskattas av alla. Godis fungerar alltid, även till vardags och hjälper till att lätta upp stämningen och ge dagen lite extra njutning.

Under påsk vill folk i regel ha mer färg på sitt godis och också gärna varierat. Samma sak gäller vid halloween där lösgodis gör succé. Högtiderna har blivit fler i Sverige sedan länders gränser har suddats ut och länder inspirerar varandra. Detta kan du dra nytta av som företag, då alla sorters högtider kan firas i många länder.

Hör dig för med oss

Är du osäker på vad dina kunder uppskattar och vilket godis som gör sig bra för säsongen, kan du med fördel tala med oss på T&S reklam som alltid ställer upp som både rådgivare och framställare av godiset du vill ha. Du får naturligtvis inte glömma bort att din logga ska synas på godiset, oavsett om det handlar om förpackningen, papperet eller godiset själv.

LEAVE A COMMENT

All fields are mandatory.