Sprid ditt budskap med reklamgodis

Home / Sprid ditt budskap med reklamgodis

Sprid ditt budskap med reklamgodis

När man är ett nystartat företag i vilken bransch som helst, är det viktigt att synas så mycket som möjligt. Detta gäller främst för den målgrupp man har riktat in sig på men man har också fördelar att tänka lite utanför banorna och vända sig till andra grupper i samhället också.

När man vill nå ut till så många som möjligt, gäller det att ha koll på vilka kunder som uppskattar vad. Det är så business-to-business har uppstått, för att alla ska känna sig utvalda och förstådda av företagets ledning. Att ge vissa produkter till kunder som inte har en användning för dem eller som motsätter sig produkten på grund av sin livssituation m.m. kan ha förödande konsekvenser och leda till att man förlorar potentiella klienter som företag. Det vanligaste sättet att attrahera nya kunder är dessutom genom mun-till-mun, d.v.s. att ryktet går och rekommendationer sprids.

Godis – en smart reklampelare

Ett smart drag som i stort sett tilltalar alla människor och som dessutom lockar till sig en stor skara folk på mässor, events eller andra tillställningar, är godis. Gratis är gott, heter det och vad godis beträffar är det ännu godare. Att trycka sin logotype på godispapper och alltid ha en skål som står redo för kunder eller dela ut godis vid juletid, gör att kunderna både blir glada och får en trevlig eftersmak. En god eftersmak gör att de kommer ihåg ditt företag och associerar det med trevliga minnen.

Kan godis verkligen ha denna verkan, tänker du kanske. Faktum är att det kan det. Oftast är det dessutom de mindre detaljerna som avgör om kunden väljer just ditt företag, och godis har alla människor användning för när som helst på året. Dessutom brukar godispapperet hålla sig kvar i fickorna eller hamna på golven, och kan fungera som påminnelse när man minst anar det.

Tryck upp ditt godispapper hos en reklamfirma

Det finns många företag som trycker upp godispapper med ditt företags logotype; ett av dem är T&S reklam. Dit kan du vända dig om du vill ha snygga papper, smart design och tilltalande godis.

LEAVE A COMMENT

All fields are mandatory.