Se över lagret

Home / Se över lagret

Se över lagret

Att köpa in godis till företagsevent och mässor, är smart men se också till att ni har en buffert på lagret om det skulle ske något med kort varsel. Man vet aldrig vad som väntar runt hörnet och närsomhelst kan det vara dags att rycka ut. Då finns det i regel ingen tid att beställa extra utan man får ta vad man har. Genom att alltid beställa lite extra godis som passar till varje säsong, oavsett om det handlar om fest eller det vardagliga, är det bra att stocka upp lagret med lite extra snask.

Oväntade händelser

Att ha godis på lagret, hjälper inte bara till att sätta guldkant på tillvaron när suget skulle bli för stort på kontoret. Det förhindrar också att du står där en dag och saknar det väsentliga som får dina kunder och potentiella klienter att välja din monter eller din hörna på eventet. En del företag använder sig inte alls av godis och detta är inte säkert alla gånger. Visst är det trevligt för varje människa att få med sig en penna eller en t-shirt, men lite godis slår ändå aldrig fel. Det fungerar för alla tillfällen, för alla typer av människor. På T&S Reklam får du alltid ett kostnadsförslag när vi tillverkar reklamgodis, men vi rekommenderar att alltid räkna med lite extra för att inte riskera att stå med tomma händer den dag ni verkligen behöver marknadsföra er själva med lite gott.

En oväntad händelse kan vara stressigt men det är så ni får chans att värva nya kunder och träffa nytt folk. Detta oförutsägbara har inget pris med tanke på vilka chanser ni kommer få genom att finnas på plats. För att göra det oväntade till något positivt för alla, bygg upp ett lite lager av reklamgodis till alla tillfällen och se till att ha olika sorters godis på lagret som kan tillgodose alla behov och smaker under säsongerna och festligheterna.

LEAVE A COMMENT

All fields are mandatory.