Reklamgodisets hållbarhet

Home / Reklamgodisets hållbarhet

Reklamgodisets hållbarhet

Vi har tidigare skrivit om vikten av att alltid ha ett litet lager med undanstoppat godis för att gardera er när oväntade saker dyker upp, så som event, mässor, utdelning eller andra tidpunkter när ni vill visa era kunder er uppskattning. Att ha en liten buffert undviker stress och kan också vara ett smart sätt för att se vilket godis som varit det mest populära. Men låt inte godiset ligga för länge. Ingen kund vill ha gammal choklad i present eller en kladdig karamell som legat på lager i tre år. Detta blir mycket dålig marknadsföring och ger dåligt rykte.

“Omsätt” ert godis

Det bästa när ni beställer godis från T&S Reklam eller någon annan reklamfirma, är att alltid tänka på att ta med lite extra som säkerhet. Men om ni märker att godiset har legat mer än 6 månader och skräpat på lagret eller i någon godisskål, bör det ätas upp omgående. Förvisso, godis är inte som frukt och grönsaker och räknas inte som en färskvara, men när godis börjar bli gammalt, är det lätt att urskilja det från nytt fräscht godis. Ni vill alltid erbjuda era kunder, gamla som nya, ett så fräscht godis som möjligt. Låt inte julgodiset från förra året ligga kvar för att delas ut nästkommande år, bara för att ni vill spara in på pengarna. Ät istället upp det själva om ni märker att det inte har gått åt under helgerna. Snålheten bedrar visheten, heter det, och det är så sant som det är skrivet.

Dela ut resten

Om ni inte vill äta det själva eller om ni har fått i er tillräckligt med sött, då ni själva kanske belönas med godis från era leverantörer o.s.v., kan det vara bra att dela ut det till olika personer eller kunder som satts i skymundan för att bli av med det. Visa dock inte att ni har skickat det med enda målet att bli av med det. En sådan gest uppskattas inte av någon.

LEAVE A COMMENT

All fields are mandatory.