Alla olika sorters reklamgodis

Home / Alla olika sorters reklamgodis

Alla olika sorters reklamgodis

Att välja rätt storlek på godiset

När man ska välja reklamgodis är det lätt att bli snurrig. Dels gäller det att gå på magkänslan och se vilket godis som lämpar sig bäst för kunderna, men det handlar också om att tillgodose olika människors behov. Alla kunder är olika och när vissa älskar choklad, vill andra hellre ha tuggummi eller tablettaskar. Vilken sorts godis man väljer för sina reklamevenemang beror också till stor del på hur mycket man vill att företagets namn ska synas. Ju större godisbitar eller askar, desto synligare blir logotypen, men ju mindre godiset är desto enklare blir det för folk att ta det med sig. När godiset är mindre, blir folk också mindre försynta och vågar sig fram till disken, bänken eller vad det nu kan vara. Gäller det större chokladkakor eller godisbitar, kan folk känna sig obekväma att ta med sig det.

När man skickar ut godiset till andra företag eller kunder, är dock större påsar eller godisbitar gärna uppskattade, då folk slipper skämmas och känna sig giriga när de tar det. Det bästa är naturligtvis att satsa på olika storlekar och olika sorters godis för att vända sig till så många som möjligt och det är det T&S reklam sysslar med. Vi lyssnar på ditt behov och ser till dina kunder.

Välj rätt sort

Choklad, tuggummi, tabletter eller karameller. Ja, utbudet är stort och det är bara ditt företag och du själv som sätter gränser för vilket godis som lämpar sig bäst. Mycket har att göra med vilken säsong du beställer för. I juletid är choklad en klar favorit, men även marmeladgodis eller kola. Även polkagrisar är en given favorit.

Under sommaren kan det vara trevligt med lite lättare godis med många färger som ger en färgklick i vardagen. Tänk också på hur du vill placera ditt företagsnamn så att det också syns på förpackningen eller pappret.

LEAVE A COMMENT

All fields are mandatory.